In 2017 ben ik vanuit mijn passie voor sport begonnen als personal trainer in Bergen op Zoom e.o.. In mijn vrije tijd was ik altijd al graag bezig met sport, trainen en gezonde voeding. Ik geloof namelijk heilig dat deze combinatie de sleutel tot een gezond en gelukkig leven is. Als gecertificeerd personal trainer help ik ook anderen aan een nieuwe way of life.

Zelf heb ik verschillende sporten beoefend zoals; Judo, Atletiek, Tennis, Fitness en Honkbal. Honkbal is 25 jaar lang mijn passie geweest en dit heb ik de laatste jaren, tot 2014, op 1ste klasse niveau gespeeld bij The Alphians in Alphen a/d Rijn.

Naast de passie voor Honkbal ben ik sinds 2013 gegrepen door het CrossFit virus; de combinatie van constant variƫrende functionele bewegingen op hoge intensiteit.

Mijn passie ligt in het helpen van mensen en hen een betere levensstijl aan te meten, omdat het mij ook veel gebracht heeft. Dat breng ik graag aan anderen over!

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Personal training is namelijk echt maatwerk, dus de trainingen worden aangepast aan jouw persoonlijke doelen. Maar reken er maar op dat we altijd het onderste uit de kan zullen halen!

Als personal trainer bied ik zowel mannen als vrouwen persoonlijke en intensieve begeleiding.
Je kunt kiezen voor een-op-een-trainingen, of voor trainingen in groepsverband met maximaal vier personen. In beide gevallen werk je resultaatgericht naar jouw persoonlijke doelen toe. Een small group training is wat interactiever en kan daardoor ook zeer effectief zijn. Het is maar net waar je jezelf fijn bij voelt en wat voor jou werkt.